Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κερδίστε 500 ευρώ μετρητά!!!

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του ilithia.gr και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει 500 ευρώ μετρητά.

Το ilithia.gr αποφάσισε να δώσει το budget που διαθέτει για διαφήμιση και προώθηση του blog σε έναν από σας με σκοπό να μας βοηθήσετε να γίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γνωστοί και αγαπητοί!
Όροι διαγωνισμού
Μόλις τα μέλη μας στο blog καθώς και οι φίλοι μας στο facebook φτάσουν τους 3000 τότε αυτόματα θα γίνει κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή! Απαραίτητη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας είναι να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook και να γίνετε μέλη στο blog μας στέλνοντας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) στο kontactrnme!

Τα στοιχεία του κάθε διαγωνιζόμενου προστατεύονται από το νόμο  ν. 2472/97. Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όσοι διαμένουν στην Ελλάδα μόνιμα και νόμιμα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα ο οποίος θα παρίσταται υποχρεωτικά κατά την παραλαβή του ποσού. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται ανεπιφύλακτα αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού. 




9 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.