Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Μεγάλος διαγωνισμός

Μπορείτε να σκεφτείτε την πιο ηλίθια ή χαζή ερώτηση;

Γίνετε μέλος του blog μας, κάντε like και στην σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/ILITHIAGR , στείλτε μας τα στοιχεία σας στο contact και μπορεί να είστε εσείς η τυχερή που θα κερδίσει ένα λευκό iPhone 4S 16GB.Όροι του διαγωνισμού
• Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το ilithia.gr
• Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
• Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.
• Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από
19 Δεκεμβρίου 2011, έως 20 Ιανουαρίου 2012, στις 23:59 το βράδυ.
• Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης στις 2
1 Ιανουαρίου 2012.
• Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 23 Ιανουαρίου 2012 στο facebook του ilithia και θα ειδοποιηθεί μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.
• Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
• Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του ilithia μαζί του, το ilithia δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.
• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Το iPhone 4S 16GB συνδυάζει κινητό τηλέφωνο, iPod και Internet σε μία συσκευή. Το App Store σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από χιλιάδες εφαρμογές, να κατεβάστε όποιες θέλετε και να τις τρέξετε παράλληλα, χωρίς να χάνετε σε ταχύτητα. Πλοηγηθείτε στο μενού χρησιμοποιώντας μόνο τα δάκτυλά σας και οργανώστε τα αρχεία σας σε φακέλους τραβώντας τα με την λειτουργία drag ή drop. Διαθέτει 3.5" Retina οθόνη πολλαπλής αφής για κορυφαία ποιότητα απεικόνισης, iPod για να οργανώσετε τα τραγούδια σας και να κατεβάσετε περισσότερα από το iTunes Store, φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 8 Megapixels και υποστηρίζει Wi-Fi και δίκτυα 3G για να συνδέεστε στο Internet και να επικοινωνείτε με τους φίλους σας σε Facebook & Twitter.
Δυνατότητα multi-tasking για να εκτελείτε παράλληλα πολυάριθμες εφαρμογές. Ανοίξτε άμεσα όποια θέλετε και κρατήστε τις υπόλοιπες στο background χωρίς να μειώνονται οι επιδόσεις και η διάρκεια μπαταρίας του iPhone 4S.
H Retina 3.5" IPS οθόνη πολλαπλής αφής έρχεται με οπίσθιο φωτισμό LED ώστε να φωτίζεται η οθόνη και να δουλεύετε με την ίδια ευκολία και σε εξωτερικό περιβάλλον. Έχει ειδική επιφάνεια που το προστατεύει από τυχόν κραδασμούς και σένσορα για να κλείνει μετά από λίγη ώρα και να εξοικονομεί ενέργεια.
Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 640 x 960 pixels. Έτσι μπορείτε να δείτε High Definition ταινίες, υψηλής ποιότητας video στο YouTube και να δημιουργήσετε επαγγελματικά γραφήματα χωρίς να ανησυχείτε για το αν έχετε αρκετό χώρο.
Τραβήξτε φωτογραφίες ανάλυσης 8 Megapixels και 1080p HD 30FPS VGA video. Η τεχνολογία LED σας δίνει την δυνατότητα να βγάλετε videos και φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι, ενώ η λειτουργία autofocus επιτρέπει αυτόματη εστίαση στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.
Το Apple 5 chipset περιλαμβάνει επεξεργαστή ARM Cortex A9 με συχνότητα λειτουργίας 1GHz. Σε συνεργασία με το έξυπνο λειτουργικό iOS 5 εκμηδενίζει τον χρόνο ανταπόκρισης όταν ανοίγετε εφαρμογές και κάνει το Smartphone ταχύτατο.
Στα 16GB αποθηκευτικού χώρου που προσφέρει το iPhone 4S μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα τραγούδια, φωτογραφίες και video θέλετε. Επιπλέον, έχει 512ΜΒ RAΜ που βοηθά στο να ανοίγουν πιο γρήγορα οι εφαρμογές.

2 σχόλια:

  1. Έχουν αναρτηθεί κάπου τα αποτελέσματα αυτού του διαγωνισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νικήτρια του διαγωνισμού που κερδίζει το iphone 4s είναι η Μελίνα Κωστοπούλου.Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.