Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

                         


Στείλτε μας το email
με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)
στην ηλεκτρονική διεύθυνση: insitesmanage@gmail.com
Και κάντε like στην σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/ILITHIAGR


Όροι του διαγωνισμού
• Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το ilithia.gr
• Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
• Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.
• Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 14 Νοεμβρίου 2011, έως 16 Δεκεμβρίου 2011, στις 23:59 το βράδυ.
• Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης στις 16 Δεκεμβρίου 2011.
• Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2011 στο facebook του ilithia και θα ειδοποιηθεί μέσω email, στη διεύθυνση email που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό.
• Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
• Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του ilithia μαζί του, το ilithia δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.
• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Αγγίξτε με ένα νέο τρόπο το iPod nano. Με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής!
Το νέο iPod nano με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch), έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύχρηστο και διασκεδαστικό! Σχεδόν στο μισό μέγεθος από την προηγούμενη γενιά και με χωρητικότητα 16GB, το νέο iPod nano 6ης γενιάς είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο για να αντέχει και διαθέτει κλιπ, ώστε να το προσαρμόζει ο χρήστης εύκολα στο ντύσιμό του. Και με 6 μοναδικά χρώματαμπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!
Η μουσική έχει μια εντελώς νέα αίσθησηΤο νέο iPod nano έχει σχεδιαστεί από την αρχή, με τεχνολογία Πολλαπλής Αφής (Multi-Touch), την ίδια τεχνολογία που κάνει το iPhone, το iPad, και το iPod touch τόσο καταπληκτικά. Είναι πλέον το μισό σε μέγεθος και είναι ακόμη πιο εύχρηστο!
Κινούμενες εικόνεςΤραβήξτε την προσοχή όλων με ένα καλλιτεχνικό σας άλμπουμ, τις φωτογραφίες σας, και το ανάλογο wallpaper, στην 1,5-ιντσών έγχρωμη οθόνη, ανάλυσης 240x240 pixel. Αν και είναι τόσο μικροσκοπικό, είναι εντυπωσιακό!
Ενσωματωμένο κλιπ που ελευθερώνει τις κινήσεις σαςΑπλά τοποθετήστε το νέο iPod nano στο μανίκι, στο σακάκι, ή την τσάντα σας και απολαύστε τη διαδρομή σας.
Συνδεθείτε με τη μουσικήΜε το ενσωματωμένο βύσμα 30-pin μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το iPod nano στο στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας, στα ηχεία του σπιτιού σας και σε προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τα iPod.
Ταιριάζει τέλεια στα δάχτυλά σαςΤο νέο iPod nano είναι 46% μικρότερο, 42% πιο ελαφρύ, και 100% διαμορφωμένο για τεχνολογία Πολλαπλής Αφής. Έχει το τέλειο μέγεθος, ώστε η μουσική να γίνεται προέκταση των δακτύλων σας.
1, 5 ιντσών έγχρωμη οθόνη Πολλαπλής Αφής με ανάλυση 240 x 240 pixels.
Ενσωματωμένο σύστημα χειρισμού έντασης ήχου
Ενσωματωμένο ραδιόφωνο με Παύση ζωντανού προγράμματος (Live Pause)
Ενσωματωμένο pedometer
Αναπαραγωγή μουσικής έως και 24 ώρες
Βάρος 21,1g


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.